Green Cocktail background pattern

Over Green Cocktail Tuinontwerp

Een goede tuinontwerper vertaalt jouw wensen naar een ontwerp, maar vraagt ook verder en adviseert bij het maken van keuzes.

De tuin die jij graag wilt

Of je nu een strakke, natuurlijke of romantische tuin wilt. Of je nu grootgrondbezitter bent en niet goed weet wat je met al die ruimte kunt, of een kleine tuin hebt waarbij je zelf weinig mogelijkheden ziet. Voor– of achtertuin, noord of zuid, onderhoudsvriendelijk voor de ik-heb-het-al-best-druk-tuiniers of uitdagend voor de kom-maar-op-met-dat-werk-tuiniers. Green Cocktail maakt voor elke tuin een ontwerp waarbij is nagedacht over de details, speciaal voor jou. Zodat je de tuin krijgt die jij graag wilt.

Win-win

De tuinontwerpen van Green Cocktail zijn – surprise! – groen. Met aandacht voor wateropslag, duurzame materialen en hergebruik, voor vogels, bijen, vlinders, regenwormen en andere beestjes. Die zorgen voor bestuiving, maken de bodem luchtig of ruimen alles netjes op. Handig, want dat is goed voor je nieuwe tuin. Kan –ie lekker van groeien en bloeien. En daar geniet jij dan weer van. Dus, win–win!