Green Cocktail background pattern

Tuinontwerp

Een nieuwe tuin is een investering. Planten, verharding, hout, verlichting en alles wat je nog meer kunt bedenken – er komt behoorlijk wat kijken bij het aanleggen van een nieuwe tuin. Een goede basis is daarbij essentieel. Een goed tuinontwerp dus. De juiste plant op de juiste plek, passend bij je smaak maar ook bij de grondsoort, de zonligging en wat je wel of niet ziet zitten qua onderhoud. Geen ergernis meer over dat terras dat eigenlijk helemaal niet op de plek ligt waar jij graag wilt zitten, over dat gazon dat in de verste verte niet lijkt op dat prachtige strakke smaragdgroene biljartlaken dat je je erbij had voorgesteld, of over die fietsen die voortdurend in het zicht staan en waar je telkens over struikelt als je je afval in de kliko wilt gooien.

Op maat gemaakt

Een goede tuinontwerper maakt een ontwerp op maat, een ontwerp dat draait om jouw wensen en wat er in jouw tuin kan. En, eerlijk is eerlijk, soms ook niet kan. Alle aandacht gaat uit naar het ontwerpen van een groene buitenruimte waar jij blij van wordt!

Zelf aanleggen of laten aanleggen

Met een ontwerp van Green Cocktail kun je een offerte opvragen bij een hovenier van jouw keuze. Of bij meerdere, zodat je een scherpe vergelijking kunt maken. Een ontwerp van Green Cocktail is tot in detail uitgewerkt, dus zelf je tuin aanleggen kan eventueel ook.