Green Cocktail background pattern

Kantoortuin 2.0

Definitie kantoortuin: een grote kantoorruimte met meerdere werkplekken zonder afscheidingen ertussen / een open ruimte met flexplekken waar je alleen of in een groep kunt werken / een bureaulandschap.

Echt?

Zullen we de kantoortuin weer laten zijn wat –ie wil zijn? Niet die binnenruimte vol bureaus, maar een échte tuin, buiten, bij je kantoor? Of bij je werkplaats, je studio, je oefenruimte… Om op die manier die superfijne zitplek buiten te realiseren, waar collega’s op mooie dagen samen kunnen pauzeren. Waar je even in je eentje achter je computer weg bent. Waar je met je team kunt sparren als je op zoek bent naar die frisse bries in de aanpak. Uitkijken op een border, misschien een boom die zorgt voor schaduw, leven in de brouwerij voor vogels en insecten. Klinkt goed, toch?

Theorie en praktijk

In theorie weten we het allemaal: in een groene omgeving presteren we beter, ontspannen we sneller en voelen we ons gelukkiger. Eigenlijk dus best een goed idee om je werkomgeving zo groen mogelijk te maken. Maar hoe doe je dat dan, praktisch gezien? Het is je bedrijf, je bent daar niet om te tuinieren. Of misschien denk je de ruimte er niet voor te hebben omdat je ook parkeerplaatsen, laad/los ruimte en een fatsoenlijk fietsenhok nodig hebt. Green Cocktail denkt graag met je mee over de mogelijkheden voor een kantoortuin 2.0: buiten, met zitplaatsen, functioneel, onderhoudsvriendelijk. En groen!

Interesse? Neem contact op voor een kennismaking!