Green Cocktail background pattern

Tiny tuin

Ben jij gezegend met een tuintje van 40m² (of zelfs nog een beetje minder) en heb je géén idee hoe je daar een groene cocktail van moet maken? Ik wel! Ook als je maar een postzegeltje buitenruimte hebt zijn er oplossingen te verzinnen om er die groene stadsoase van te maken waar jij kunt relaxen en genieten van je eigen mini-stukje natuur.

Geen tuin te klein

Laat iedereen maar zeggen dat je niets kunt met dat ieniemienie stukje grond – wij weten wel beter. Misschien kun je er geen diner voor 24 personen organiseren, of een pingpongtafel én klusschuur én twee terrassen én buitenkeuken maken, maar er kan genoeg wél! Dat groene plekje om je koffie te drinken op die stralende zaterdagochtend, of juist de schaduw op te zoeken met een koud biertje of wijntje als je thuiskomt van een lange werkdag, of eindelijk een paar hoofdstukken van dat boek te lezen in die fijne luie tuinstoel. Want zeg nou zelf: een betegeld plaatsje met een randje border aan de zijkant is toch ook niet wat je daarbij in gedachten had?

Meer weten over hoe een compleet tuinontwerp voor een tiny tuin tot stand komt? Op de pagina werkwijze vind je meer informatie én een kostenindicatie.