Green Cocktail background pattern

Beplantingsplan

Ben je wel te spreken over de lay-out van je tuin, maar is de beplanting gedateerd, uit verband gegroeid, of op sterven na dood? Dan kan Green Cocktail een beplantingsplan voor je maken zonder tuinontwerp. De borders, de bestrating, het gazon – alles blijft waar het is. Alleen de invulling van de borders wordt anders. In kleuren die jij mooi vindt, met planten die vroeg of juist laat in het jaar bloeien, prachtige bladeren hebben, een mooi silhouet bieden in de winter, goed zijn voor bijen en vlinders (uiteraard), vul maar in.

Geschikt voor doe-het-zelvers

Bij een beplantingsplan maak ik een lijst met planten die passen bij jouw wensen, jouw groene (of juist niet-groene) vingers én bij de zonligging en grondsoort van jouw tuin. De planten worden vermeld met hun Latijnse en Nederlandse namen. Kun je zó mee naar de kweker. Je krijgt ook een beplantingsplattegrond, zodat je na het inslaan van al die plantjes precies kunt zien welk plantje nou waar moet staan, en hoe ver van die andere. Easy peasy.

Een beplantingsplan zonder tuinontwerp is iets anders dan een compleet tuinontwerp. Wil je meer weten over zo’n volledig ontwerp? Op de pagina werkwijze vind je meer informatie én een kostenindicatie.